fredag 31. juli 2009

sommer og ferietid..(mamma får ikke lese denne før etter selskapet!!!!!)

Tiden går så alt for fort i ferien - det positive er jo at det skjer det noe også:-D
Vi har vært i Dyreparken en tur og sovet i telt i 3 netter, noe som ungene syntes var stas. Dyreparken har vært vårt feriemål i mange år men likevel koser vi oss alle sammen.

I morgen skal min mamma feires - 60år. De har fått det for seg at vi er lekene og har derfor lekeansvar for kvelden.. morro også da!
Men siden dette er et jubileum har jeg fått muligheten til å lage en exploding box. Det tok litt tid, men spennende også med noe nytt. ble ganske fornøyd og hadde jeg hatt mer tid (for jeg begynner jo alltid litt i seineste laget..) var det muligens et par ting til som hadde havnet oppå den..

..men her er den (og grunnen til overskriften..)
Dette er på toppen av lokket..
og dette er boksen fra siden. For de som ikke har sett en slik før er dette et "kort" laget som en boks. Når lokket tas av vil sidene foldes ut (exploding box)og her er lokket tatt av.. og det er to lag med kort ark - så her må du bla i kortet
har tatt med noen av sidene også..disse er ikke mer en 5-7 cm store.

fredag 17. juli 2009

Nedturer og oppturer

Denne uken har jeg vært til samtale med kirurgen som jeg trudde kunne hjelpe og fikse(!) meg, men neida - ikke denne jenta nei. Dette er vistnok en enkel sak om alt er i "orden".

Mitdlinjebrokket er jo der fortsatt (merker det ja..) men i tillegg er mine bukmuskler (ikke mage..hva nå forskjellen er) dårlige. Og da kunne dette bare bli værre med en operasjon. Jeg spurte om det var noe jeg kunne trene opp - og det var det ikke...

Tanken nå er vel egentlig å finne hvor langt og hardt jeg kan drive det uten å ramle sammen. Må tenke litt anderledes fremover siden dette var "løsningen" min som løste seg opp i lufta. Brette opp armene.. Dessuten har jeg tro på en Gud som kan fikse uten kniv også:-D...mye bedre..

Ok..i går var det handelens dag i byen vår og jeg var væpnet med et gavekort. (litt trøste handling..;-))
Sinnsykt mye masse folk!! Men fant sef noe likevel..en av betingelsene på gavekortet var at det bare skulle brukes på meg selv.. og tro det eller ei..det var vanskelig å gå forbi alle godbitene til Ruben og ungene, ikke minst alle julegaveideene... Men ikke umulig som det viser seg;-)

Disse skoene syntes jeg var knallfine og prisen enda bedre..joggeskoene er HellyH og før 1199,- nå 199,-!!!!! Sandalene var også satt ned til 199:-D sånne priser liker jeg!

Fant et par billige filmer, et album til scrappingsidene (halv pris) + stæsj...har litt igjen på gavekortet..tenker jeg sparer det litt..til jeg finner en god turbukse og så fikk jeg lyst på sloggi bh.

Hehe alfor mange planer med siste rest:-D

Tidligere på dagen hadde jeg med ungene til byen for å klappe kaniner, ansiktsmaling, gjøgler, hoppeslott, is osv ..De var kjempeflinke - gikk ned til byen- masse rundt i byen og hjem igjen! Tror de koste seg.

fredag 10. juli 2009

en regnfull fredag..

Ja etter noen fantastiske dager med masse sol og varme kom det noen dager med skyer og regn..og må innrømme at ungene kjeder seg "litt" fortere når det regner..;-)

Etter en uke med masse bursdager og festiviteter (dvs masse masse god mat..) er jeg overrasket over at nåla faktisk holdt seg på 79..:-D)

Bursdager = kort..og jeg har fått tak i bilder på de to jeg foreløpig manglet:

Dette ligner litt på sjørøverkortet..men begge guttene som skulle få kort har et navn som begynner T og derfor var det greit å gjøre det slik..
Guttekort er morro å lage, men jeg fikk et lite problem..jeg har mest rosa og "jentefarger". Måtte grave litt men fant til slutt disse..

Rebekka fylte 9 år (hvor i granskauen ble det av de åra??!?!?) og kort må ho jo få.. Det er ikke lett å lage kort når hun befinner seg i huset..Hun er veldig nysgjerrig:-D Men det var gøy - ho ble utrolig fornøyd med kortet og sef gaven.

søndag 5. juli 2009

Sommer..

Sommeren er her endelig! Masse deilig vær og varmt i luft og vann. Er nok en mulighet for at det blir mindre oppdateringer i sommer, da dagene har en tendens til å gå litt i surr..
Sist vei var faktisk 79..dvs at jeg har karet meg ned 6 tilsammen så langt.

Den siste tiden har det vært mye bursdager og mye deilig mat med følgende dessert:-) Da har det blitt kortlaging også og her er et par av dem..

Skal prøve å få tak i bilder at de andre også..men har sef glemt å ta bilde av alle. Og dette er bare tatt med mobilen så fargene blir dessverre litt blasse:-( Men med deres fantastiske fantasi er vel det bare en detalj:-)