onsdag 8. februar 2012

soverommet..

Jada, jeg drømmer jo om hele huset i samme slengen men akkuratt i dag er det soverommet som får gjennomgå.
Pr i dag har vi et ok soverom med en liten skrivebordsplass og et vegg med ubruklig skapplass. Alle skapene ble bygd opp sammen med huset, men de er dype og veldig upraktiske. Upraktisk er det siste vi trenger når plassen i utgangspunktet er for liten.

Så, drømmen er da: rive ned de skapene på helveggen pluss det i hjørnet. Sette opp et nytt og praktisk lagringsskap på helveggen. Lagring, lagring og lagring.....

Dessuten drømmer jeg om en fontvegg bak sengen i tre..grovt treverk. Har prøvd å finne bilder og her er en liten miks..ingen helt som jeg har tenkt men sånn ca..


Og slapp av Ruben..jeg skal ikke ha en indianer på soverommet:-)..
Jeg heller nok mer til den øverste, men vi får se.
Vi har skråtak så tanken er å ha liggende tre..og så ønsker jeg meg en ny seng gjerne med lagring i bunnen. Problemet er jo at den ikke kan bli for stor pga skråtaket..

Maling selvfølgelig..litt usikker men synes mange grå og blå i duse nyanser er flott. Dessuten er treverk og blått er flott kombo  - synes jeg da..
Her er det fargen som gjelder altså;-)

og jeg har forelsket meg i denne:
og storebroren som jeg ikke fant bilde av..

jupp, en stor soveromstanke fra meg ...


2 kommentarer:

krissimor sa...

Du har mange fine tanker, da gjelder det bare å få satt de til livs! Kanskje iløpet av sommeren?

Marianne sa...

det hadde jo vært super:-) vi får se hva skattenorge har til overs til oss i år;-) forhåpentligvis med + forann. Mulig det kan dryppe litt på huset da<3