onsdag 30. mai 2012

En ny erfaring

Det å pusse opp starter vist i det små..i alle fall her og nå. Leeenge har jeg hatt lyst på nytt sofabord..men har ikke funnet Det bordet (...ikke et som kan forsvares økonomisk;-)

Så etter å ha følgt med i bloggen til Manuela begynte ideen : hm kan jo lage selv.. Hun laget et spisestuebord som jeg falt for så da kopierte jeg den - i mindre skala - voila - nytt sofabord.

I tillegg til å lage det som et sofabord har jeg lagt den grove siden på plankene ut - planen er at her skal det komme en glassplate eller plexiglassplate. Liker den grove ruglete looken og platen vil tilfredstille "lett å gjøre rent" faktoren - Den er viktig ja!

Må si meg veldig fornøyd med både utseende og str., nå fikk vi bedre plass også.
ps...gulvteppe fikk fyken i sammen slengen - var jo rene pelsoppsamlingspunktet for Frida;-)




Beklager fotokvalitet - mangler batteri på kamera -derav tlfbilder;-)

Hadde noen plankebiter til overs så det ble noen kassehyller - når man først er i gang er det jo dumt å stoppe!?

mandag 28. mai 2012

Tiden flyr...

lenge siden bloggen har fått innlegg og ikke så lenge siden Håkon var liten pjokk - men nå har jeg da altså laget et konfirmasjonskort til han..ja tiden flyr!

Denne gangen var det altså et konfkort til en ung herremann - altså ingen rosa blomster eller søte ark! Heldigvis har vi Tim Holtz, som lager de tøffeste stæsjgreiene til scrapping! hehe det gjør jo dessverre til at shopping går unna i en stor fei..

Inspirasjonene til dette kortet var at det var en gutt/ungdom/mann som skulle ha det, pluss at det fester seg masse når man er rundt å kikker i blogger og butikker. Og denne gangen skulle jeg ha med en glidlås - lenge hatt lyst til å prøve.

Det ble et lommekort med et litt større "tag" kort inni og sef..overload av Tim Holtz:










- Ha en fortsatt flott pinse -