fredag 24. april 2009

Torsdagen som ble til fredag..


Jepp, jeg husket det:-D egentlig er det vel ikke så lett å glemme heller..om jeg ikke står med en å-gjøre-liste-så-lang-som-et-vondt-år da. Men nå er våren endelig kommet med sol og grønne spirer - hvem blir ikke i godt humør og med stå på vilje av det?

Jeg er alltid litt spendt før jeg veier meg..for om jeg ikke har gått noe ned eller i værste fall godt opp føles det ut som en skikkelig ripe i lakken.
Rapport for denne uke..ned 1 kg (hoppe,danse, happy) og er nå på 80..dvs at jeg har gått ned 5 hittil.
Begynner å kjenne formen komme tilbake også, etter at noen sykleturer og gå/joggeturer har kommet på programmet.Dessuten ser jeg jo at når jeg går sakte ned går jeg ikke så lett opp igjen...:-D dvs det er lettere å holde på idealvekta når jeg kommer dit..

Med våren kommer skapergleden tilbake også, heldigvis.. Bryllupsalbumet jeg lager surrer og går rundt i hodet på meg (dette er faktisk positivt)..men innimellom er det gøy å lage et kort her og der...Denne gangen er det ei venninne som har bursdag og slik ble resultatet:

utrolig men sant..dette ble faktisk ferdig to dager før jeg trenger det..og det er vel en slags rekord for meg å være..mot normalt: samme dagen..helst noen timer før vi skal dra...

fredag 17. april 2009

hehe..

Ja jeg vet..jeg glemt det igjen..Takk Torill for påmindelsen:-D Kanskje jeg får flytte dagen til fredag ;-)
Men ok - til saken..denne gangen har jeg faktisk gått opp den siste halve :-((( og det må jeg si er en nedtur (opptur?!).. Kan jeg skylde på påska - den har en tendens til å ødelegge slike prosjekter og det har den gjort denne gangen!
Da blir det til pers med gamle tall dessverre!

En god nyhet er jo at våren er på plass!!! Det så utrolig deilig og det gjør det enklere å komme seg ut på tur med beina eller sykkel.
Så jeg forventer faktisk andre resultater neste fredag..

fredag 3. april 2009

ojsann..

OK...eh..hehe jada var den første torsdagen "glemt". Men det skal jeg rette på :-D denne uka var jeg for å være ærlig (og det skal man jo) litt smånervøs..men ingen grunn til det heldigvis..ned en halv - og det er jeg fornøyd med. Et lite skritt nærmere.

Men over til noe annet..

Det er noen som har etterspurt noen bilder fra mine scrapping stasj..uten at jeg er helt sikker på om jeg tør. "Det æ fali det". Så uten å tenke for mye på det - her er noe av det.
Det første er et bryllupskort:


Dette er en begynnelse på et bryllupsalbum jeg lager for noen venner..og det var litt vanskligere enn jeg trodde - er noe helt annet når man lager album til andre, for da er viktigere å få det riktig og forhåpentligvis i deres smak også. Håper det faller i smak!


Denne er en forside med et litt større bilde enn vanlig og fant et ark som jeg bare "måtte" ha. På bildekantene har jeg dobbelsidig teip som det er drysset små små perler på -en liten ramme. Det er også lagt noen større perler rundt i hjørnene som en ekstra dæsj. Siden dette er en forside har jeg valgt å bare skrive datoen. Selve bakgrunnen er pynt i seg selv synes jeg..
--
Nå "må" jeg nok til butikken for å øke forrådet mitt av stæsj til både album og kort snart :-)Er nok ikke alene om å bli fort tom;-)
--
hm og dette var det eneste bilde som ville ligge rett :-( så da får jeg laste opp litt flere etterhvert når jeg har grublet meg til hva det kan være - dvs spørre Ruben :-))
--
..appropo den kjekke mannen min: dette er hva han kom hjem med i går sammen med love hearts:-D